Wanhao este implicată în industria imprimării 3D de la începutul lui 2011. Pe vremea aceea, mai mulți studenți universitari și-au folosit banii de buzunar pentru cumpărarea unei imprimante Makerbot Thing-O-Matic care i-a ajutat să-și construiască propria lor imprimantă 3D. Aceasta a fost lansată oficial pe 1 octombrie 2011 sub numele Duplicator One, oferind un extrudor îmbunătățit față de imprimanta Makerbot folosită inițial.
In 2012, Wanhao s-a lansat pe piața globală, începând să livreze imprimante 3D "Made in China". Folosind experiența câștigată astfel, compania și-a îmbunătățit modelele de la an la an, lansând modelul Duplicator 4S in 2013, recomandat începătorilor în imprimarea 3D și în 2015, modelele Duplicator 5S și 5S Mini, dedicate mai mult profesioniștilor din domeniul imprimării 3D.
Gama de produse a celor de la Wanhao este orientată spre modelele proprii de imprimante 3D, dar conține și componente de schimb, accesorii și filamente.

Wanhao

Imprimarea 3D pe o masă de imprimare neîncălzită poate provoca îndoirea modelelor, din cauza răcirii neuniformă a plasticului în timpul procesului.
Folosind această masă de imprimare încălzită într-unul dintre modelele compatibile de imprimantă, permite plasticului să rămână cald, astfel îmbunătățind calitatea imprimării, în special pentru materiale precum ABS și PLA.


Caracteristici

  • Suprafață de imprimare din sticlă, cu marginile rotunjite.
  • Placă de distribuție a căldurii din aluminiu.
  • Temperatură maximă de 120 °C.
  • Panou de control extern.
  • Sistem de montare cu magneți.

Legătură către pagina producătorului