Comunitatea de imprimare 3D este una vibrantă și incitantă și, fără îndoială, YouTube oferă unele dintre cele mai informative și distractive materiale despre imprimarea 3D de pe net.

Mulți YouTuberi noi, al căror subiect este imprimarea 3D, rulează canale de succes, iar mulți creatori de conținut despre imprimarea 3D au crescut enorm – de la câțiva abonați la câteva mii în câteva luni, uneori mult mai mult!

Indiferent dacă sunteți în căutarea de tutoriale de imprimare 3D, sfaturi și trucuri, recenzii de produse, proiecte interesante sau doar distracție în general, de la despachetarea imprimantei 3D la recenzii de filamente, instrucțiuni, fluxuri live și multe altele, există întotdeauna un canal YouTube pe care îl puteți viziona.

Și noi ne petrecem mult timp explorând YouTube și căutând conținut video grozav despre fabricarea aditivă. Așadar, iată trei dintre canalele noastre preferate mai jos, ordonate în funcție de numărul de abonați.

 

Maker’s Muse

Abonați: 963.000

Vizualizări: 142.166.510

Videoclipuri: 608

Maker’s Muse este un canal YouTube de imprimare 3D popular despre imprimare, proiectare și realizare 3D, condus de Angus Deveson. Scopul lor declarat este „de a împuternici creativitatea prin tehnologie”.

Clasându-se în primele 10 locuri pe majoritatea listelor de recenzii ale celor mai utile canale YouTube din ultimii 2-3 ani, este unul dintre cei mai populari creatori de conținut pe această temă. Când vine momentul să iei decizia critică despre imprimanta 3D, scanerul 3D sau software-ul potrivit pentru tine, canalul YouTube Maker’s Muse al lui Angus Deveson poate fi ajutorul de care ai nevoie. Concentrat pe furnizarea de recenzii imparțiale și cuprinzătoare, Maker’s Muse testează totul, de la imprimante 3D la filamente. Expertul în fabricarea aditivă oferă, de asemenea, o perspectivă asupra modului de optimizare a experienței de imprimare 3D, arătându-le privitorilor cum să pregătească corect CAD, dispozitivul de tăiere, procesul de imprimare și nu numai.

Viziunea lor, așa cum este exprimată pe site-ul lor, este:

„Scopul nostru este să dăm putere creativității prin tehnologie. Prezentăm tehnologii avansate de producție prin recenzii, tutoriale și proiecte.”

Pe lângă conținutul video, site-ul web Maker’s Muse oferă și o gamă largă de fișiere și resurse educaționale.

https://www.makersmuse.com

„Maker’s Muse este modul meu de a-mi împărtăși pasiunea pentru a crea și a învăța și, folosind platforma video YouTube, putem face videoclipurile noastre accesibile oricui, oriunde în lume.”, spune Angus Deveson, designer industrial, pasionat de tehnologie, antreprenor și creator al canalului YouTube Maker’s Muse.

De ce ne place: Recenzii articulate și obiective ale unui designer industrial cu o adevărată pasiune pentru imprimarea 3D

 

CNC Kitchen

Abonați: 408.000

Vizualizări: 46.219.380

Videoclipuri: 165

Condus și prezentat de creatorul său, Stefan Hermann din Germania, CNC Kitchen este un canal YouTube unde poți găsi, în cuvintele autorului său, „videoclipuri educative și distractive pentru tine, care includ imprimarea 3D, CNC, CAD, Lasere, Arduino și multe alte chestii tehnice!”

Stefan este un adevărat educator și un bun comunicator pe subiecte de tehnologie, inginer cu specialitatea fabricație aditivă, podcaster și tată. Are și un blog, https://www.cnckitchen.com

De asemenea, deține un magazin care vinde (și pe Amazon) inserturi termice și vârfuri de lipit pentru ciocan electric.

„Sfatul meu pentru toată lumea: nu amânați! Mai degrabă eșuezi în timp ce faci ceva decât să nu faci nimic deloc. Așa învățăm.”, spune el într-un interviu recent.

De ce ne place: Explicații clare și la obiect, teste și recenzii bine pregătite

 

Vision Miner

Abonați: 18.400

Vizualizări: 2.748.469

Videoclipuri: 302

Acesta este canalul YouTube al companiei cu același nume. Conform propriei descrieri, aici puteți găsi informații despre „Imprimarea 3D industrială de înaltă performanță, specializată în termoplastice de înaltă temperatură precum PEEK, ULTEM și PPSU și multe altele.”

De pe site-ul lor:

Fondată cu scopul de a oferi echipamente de imprimare 3D funcționale, industriale și la prețuri accesibile, pentru afaceri și companii de producție, Vision Miner își construiește un viitor în care fluxul de lucru dintre conceptul de produs, prototipare, rafinare și producția finală devine perfect.

Vision Miner studiază permanent vârfurile de lance ale imprimării 3D la temperaturi înalte, lucrând cu echipamentele și materialele pe care le vindem. Făcând acest lucru, am devenit una dintre puținele companii de imprimare 3D din Statele Unite care deține o bază solidă de cunoștințe despre imprimarea 3D cu materiale precum PEEK, PEI, PPSU și fibră de carbon.

Nu numai că Vision Miner oferă soluții de echipamente, dar și pregătim clienții pentru succes prin pachete de consultanță, permițând companiei dumneavoastră să optimizeze modul în care vă produceți produsele.

Vision Miner devine rapid o resursă principală pentru tehnologiile de imprimare 3D a materialelor plastice la temperatură înaltă. În calitate de lider în explorarea și promovarea fabricației aditive, Vision Miner schimbă modul în care companiile și consumatorii pot utiliza tehnologii avansate de imprimare 3D.

De ce ne place: Informații actualizate, foarte de încredere despre imprimarea 3D la temperatură înaltă, abordare profesională