Un recent studiu al prestigioasei companii Tesla utilizează filamentul 3DXSTAT™, sigur împotriva descărcărilor electrostatice

Tesla și 3DXTech au colaborat pentru a analiza efectele variabilelor de proces asupra conductivității de suprafață. Ceea ce au găsit poate fi foarte util pentru a produce cele mai bune piese pentru domeniul dvs.

O variabilă cheie de monitorizat este temperatura de extrudare. Descoperirile din acest studiu Tesla se aliniază îndeaproape cu studiile interne 3DXTech, care indică faptul că rezistența suprafeței poate fi modificată folosind setările de temperatură de extrudare.

Descoperirea comună este că temperaturile de extrudare mai ridicate au ca rezultat o conductivitate crescută (adică o rezistență mai mică la suprafață). Aceasta se datorează în principal efectului prezenței mai multor aditivi conductivi pe suprafața piesei ca urmare a fluxului mai mare de polimer.

Aici puteți descărca studiul Tesla:

Tesla ESD Whitepaper

FormWerk este unul dintre primele magazine de profil din România care a adus filamente 3DXTech pe piața locală

Aceste filamente sunt compuși avansați, concepuți pentru utilizare în aplicații critice care necesită protecție împotriva descărcărilor electrostatice (ESD). Ele sunt fabricate folosind tehnologie de de ultimă generație, brevetată, cu nanotuburi din carbon cu pereți multipli, compozitare bazată pe tehnologie de vârf și procese de extruziune de mare precizie.

Aici puteți vedea gama de filamente 3DXTech din magazinul online FormWerk.

Yannick Bastian

Fondator și CEO FormWerk