Magia de a FABRICA

Distribuim și comercializăm imprimante 3D, materiale, accesorii și tehnologia aferentă. Oferim servicii conexe industriei de manufacturare aditivă. Suntem reprezentați de o echipă internațională versată în tehnologie, un magazin online unde oricine e binevenit și o rețea de parteneri în expansiune. Portofoliul nostru, vast dar structurat, se adresează multor sectoare ale industriei de profil, ținând pasul cu dezvoltarea continuă a pieței.

Lideri: Ca lider al producției de imprimante 3D industriale, Raise 3D s-a dedicat pionieratului în domeniul fabricației flexibile, care-i ajută pe clienții noștri să-și îmbunătățească avantajul competitiv prin utilizarea beneficiilor fabricației aditive.

Inovatori: Furnizând în mod constant produse, servicii și soluții de înaltă performanță, Raise 3D se străduiește permanent să depășească așteptările clienților , păstrând astfel încrederea acordată de către antreprenori, IMM-uri și multe dintre cele mai mari branduri din lume.

Parteneri globali: Încă de la fondare, Raise 3D este ferm dedicată construirii de relații de durată cu clienții, colegii și parteneri globali. Avem sedii centrale în Statele Unite ale Americii, Europa și Asia.

în 2014, lansând Lisa Sinterit, am creat o nouă categorie în fabricația aditivă: segmentul imprimantelor SLS de birou. De atunci, am primit numeroase premii. Am câștigat respectul pieței deopotrivă pentru că suntem o companie inovatoare și de încredere și pentru imprimantele noastre Lisa și Lisa Pro. Muncim asiduu în fiecare zi pentru a nu ceda liniei minimei rezistențe și pentru a ne păstra clienții satisfăcuți de fiecare dată când utilizează produsele noastre.

Sinterit este o companie cu sediul în Cracovia (Polonia), specializată în dezvoltarea de imprimante 3D SLS. A fost fondată în 2014.

Tehnologia SLS este pasul următor în evoluția imprimării 3D: face posibilă imprimarea obiectelor dificil de imprimat cu tehnologia FDM (modelare prin depuneri fuzionate), cea mai populară tehnologie de pe piață la ora actuală. În prezent, Sinterit comercializează modelul Lisa în întreaga lume.

SHINING 3D, fondată în 2004, este o companie pionier în dezvoltarea tehnologiilor de digitizare 3D și fabricație aditivă, deținând peste 300 de patente și peste 100 de copyright-uri.

Furnizând soluții care acoperă “fabricația aditivă cu design inteligent și digitizare 3D” pentru domenii ca producție industrială, sănătate, dentar, educație etc., SHINING 3D promovează soluțiile digitale 3D pe scară largă, oferind produse ușor de utilizat, cu raport preț/calitate optim.

SHINING 3D, cu sediul central în Hangzhou, China, deține și operează sucursale în Stuttgart, Germania și  San Francisco, SUA, pentru a aduce brandul mai aproape de clienți și parteneri. SHINING 3D și-a demonstrat o puternică influență internațională, având clienți în peste 70 de țări și zona Asia-Pacific, America de Nord, America de Sud, Orientul Mijlociu și Africa.