FormWerk e
pentru tine

Cu poziționarea și gama sa de produse unice, FormWerk se adresează unei varietăți de clienți, de la persoanele fizice animate de hobby-uri la designeri profesioniști, de la companii din diverse sectoare (auto, aeronautică, sănătate etc.), la organizații din domeniul educației și învățământului de la toate nivelurile, de la centre de cercetare la organizații non-guvernamentale și alte entități și proiecte din sectorul public.

Persoane fizice

Ia-ți imprimanta 3D în mod rapid, sigur și responsabil: de la cea mai importantă sursă din România de soluții create special pentru nevoile de imprimare 3D ale clienților! Portofoliul nostru vă pune la dispoziție cea mai largă gamă de imprimante și scannere 3D, materiale și accesorii de înaltă calitate, la prețuri competitive și livrate prompt!

Pentru a afla mai multe despre cele peste 150 de branduri pe care le puteți găsi la noi, vă invităm în modernul și eficientul nostru magazin online.

Companii

Am văzut în timp nevoile clienților de utilizare a imprimantelor 3D evoluând de la prototipare la fabricație de serie mică și acum răspândindu-se în diverse sectoare industriale și economice. Adunăm, împreună, peste 50 de ani de experiență în acest domeniu. De aceea, la FormWerk, noi credem în oferte specific formulate pentru fiecare client, indiferent de modul de finanțare a proiectului.

Companiile care ne sunt clienți beneficiază de cunoștințele noastre vaste în domeniul fabricației aditive și se bucură de pachetul uic de avantaje FormWerk: cea mai solidă consultanță tehnică pre-vânzare de pe piață, certificarea tehnologiilor și materialelor, construirea aplicației, integrarea sistemelor, management de proiect, imprimarea testului de referință și asistență tehnică post-vânzare.

Educațional

Ne bucurăm mereu să asistăm instituțiile publice, organizațiile non-guvernamentale sau entitățile private care doresc să integreze soluții de imprimare 3D în inițiativele lor educaționale. Experiența și calificările noastre pe piața din România acoperă ani de astfel de implicare și succese alături de partenerii noștri.

Iată câteva exemple de colaborări pentru care am furnizat echipamente, sofware, materiale și training:

  • Smart Lab @ Liceul Cuza
  • Smart Lab – Măgurele Science Park
  • Sponsorizarea Colegiilor Naționale Alexandru Ioan Cuza și Mihai Viteazul
  • Sponsorizarea  Clubului de robotică din numeroase școli și licee

SICAP (SEAP)

De-a lungul timpului am participat la numeroase proiecte de toate anvergurile, dezvoltate în România împreună cu universități, institute de cercetare, armată, diverse organizații non-guvernamentale. Am acumulat o masă critică de experiență și stăpânim detaliile unor astfel de colaborări.

De aceea, pentru a reuși un proiect optim și viabil, invităm clienții din sectorul public să contacteze FormWerk cu mult înainte de a accesa platforma de achiziții SICAP (SEAP), pentru a beneficia de consultanță pre-vânzări și certificarea tehnologiilor, asigurându-i de abordarea noastră neutră, lipsită de conflicte de interese.

Suntem mereu dornici să vă fim de ajutor!

Distribuitori

În ultimii ani, pe baza valorilor noastre de brand, ne-am construit o reputație solidă în domeniu și ne îmbunătățim continuu oferta de servicii pentru distribuitori.

Ca partener de distribuție al FormWerk, vă puteți dezvolta afacerea de comercializare a tehnologiilor și materialelor pentru imprimare 3D, astfel încât clienții voștri să se bucure într-adevăr de valoare adăugată.

Ne asigurăm permanent că vă punem la dispoziție servicii, asistență tehnică și condiții de vânzare cât putem de bune, pentru ca afacerile voastre să “iasă din plutonul” celor care doar “mută cutii” și să vă puteți crea relații pozitive cu clienții voștri.


Portofoliu vast,
cu mare disponibilitate


Asistență tehnică de top


Consultanță organizare showroom


Program echipamente demo


Comandă fără cantitate minimă


Asistență marketing


Attractive Margin


Termeni negociabili la comenzi speciale


Soluție depozitare modernă

Furnizori

Furnizorii noștri sunt parteneri cheie în misiunea noastră de a facilita accesul la tehnologii de fabricație aditivă pentru o cât mai mare varietate de clienți și aplicații.

FormWerk este mereu în căutare de noi furnizori și parteneri de distribuție care să adauge valoare portofoliului nostru existent de produse.

În ce ne privește, aducem potențialelor colaborări pachetul nostru unic de practici și avantaje serioase de business: o soluție modernă de depozitare, un showroom creativ, experiență în construirea aplicațiilor, o rețea de distribuitori în continuă creștere, experiență și competențe de marketing la zi (online, TV, presă).