Scanarea 3D complementează în mod fericit posibilitățile pe care le oferă imprimarea 3D pentru realizarea unor obiecte. De aceea, noi asortăm oferta noastră și cu echipamente și accesorii pentru scanarea 3D.

Ca și în cazul imprimantelor 3D, îți oferim la prețuri foarte atractive produse destinate scanării 3D, fie că e vorba de scanarea unor obiecte sau a unor persoane. Și, în același ton, îți stăm la dispoziție cu sfaturi și ajutor pentru a optimiza modul de utilizare al echipamentelor pe care le-ai ales. Precum poți observa cu ușurință, pe baza experienței pe care am acumulat-o lucrând în domeniul scanării 3D, am alcătuit chiar noi pachete pentru scanarea 3D, cuprinzând tot ce îți trebuie pentru a te apuca de treabă, fie că ești începător, avansat sau profesionist.

În vitrina de mai jos găsești toate tipurile de scaneere 3D pe care le poți achiziționa din eShop - magazinul nostru virtual. Cu un simplu clic pe oricare imagine, vei fi condus direct la produsul respectiv sau la colecția de produse ale unui anumit producător, unde vei putea afla detalii despre produsul sau produsele respective. Îți stăm la dispoziție cu sfaturi în a facilita alegerea ta, oricând simți nevoia contactează-ne!

3D Systems
HP
Shining 3D
XYZprinting