Magia de a fabrica

Distribuim și comercializăm imprimante 3D, materiale, accesorii și tehnologia aferentă. Oferim servicii conexe industriei de manufacturare aditivă. Suntem reprezentați de o echipă internațională versată în tehnologie, un magazin online unde oricine e binevenit și o rețea de parteneri în expansiune. Portofoliul nostru, vast dar structurat, se adresează multor sectoare ale industriei de profil, ținând pasul cu dezvoltarea continuă a pieței.

Contactează-ți partenerul preferat de imprimare 3D!

Devino clientul nostru și bucură-te de cea mai profesionistă asistență tehnică, prin echipa noastră internațională de service post-vânzare, precum și de o gamă largă de ateliere și training-uri pentru nevoile tale digitale!

Showroom

Vino să vezi cele mai noi tehnologii 3D în acțiune, în modernul nostru showroom!

Garanție

Bucură-te de garanție multi-fabricanți pentru achizițiile tale 3D!

Printuri la comandă

Profită de tehnologiile noastre de scanare, modelare și printare 3D la comandă!

Cel mai mare
portofoliu de produse

În România, FormWerk este destinația principală în ce privește soluțiile de imprimare 3D adaptate clienților, cuprinzând cea mai largă paletă de tehnologii. Brandurile noastre de imprimante 3D, materiale și accesorii, îți oferă o mare varietate de nivele de performanță și prețuri.

Cele mai bune sfaturi
despre imprimarea 3D

Ai dubii despre imprimarea 3D? Ia legătura cu FormWerk pentru consiliere expertă de la o echipă expertă! Bucură-te de cea mai profesionistă asistență tehnică, prin echipa noastră internațională de service post-vânzare, precum și de o gamă largă de ateliere și training-uri pentru nevoile tale digitale!

SFATURI EXPERTE

Profită de experiența și calificarea noastră, suntem mereu bucuroși să te ajutăm și să te ținem la zi!

TRAINING

Bucură-te de o mare varietate de ateliere și training-uri pentru nevoile tale digitale!

Asistență tehnică

Te poți baza pe cea mai profesionistă asistență tehnică, de la echipa noastră internațională!

Adaptabili pentru
satisfacția ta

Brandul nostru e construit pe fundația solidă pe care o reprezintă mentalitatea noastră de start-up inovator. Oferind consultanță accesibilă, asistență tehnică solidă, o gamă de opțiuni mereu în creștere și o atitudine mereu pozitivă, FormWerk e sinonimul adaptabilității de succes.

Depozit inteligent

Colaborăm, încă din 2018, cu o companie care ne pune la dispoziție o soluție inteligentă de depozitare și gestionare.

Logistică fluidă

De la plasarea comenzilor la facturare, expediere, vamă și livrare, operațiunile noastre sunt fluide și lipsite de griji pentru tine.

Livrare promptă

Pe cât posibil, lucrăm cu depozite din Europa, pentru a accelera expedierea și a-ți livra imprimanta 3D cât mai rapid.